WebWe_HTML
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Форма входу

» Поделиться

» Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Яндекс.Метрика

» Сайт существует

Головна » 2013 » Квітень » 28 » Як зробити слайд фото з музикою.
16.05.05
Як зробити слайд фото з музикою.

Нерідко у нас залишається безліч фотографій з якої-небудь події - дня народження, ділового заходу або зустрічі. Необов'язково, щоб це було якесь короткотермінове захід - ми можемо захотіти зробити особливими спогади і про час, проведений в якомусь особливому місці. У цьому випадку найкращим варіантом буде створити слайдшоу з фотографій з музикою, підібраною під настрій, які повинні викликати фотографії.







Інструкція


1
У першу чергу, збудуйте фотографії в хронологічному порядку, відповідно до того порядку, в якому ви хочете, щоб вони були. Намагайтеся не допускати появи невдалих кадрів, черговість картинок має бути настільки логічна і послідовна, наскільки можливо.


2
Приблизно розрахуйте тривалість слайдшоу в залежності від того, скільки ви хочете, щоб воно тривало.
Візьміть час, який ви хочете щоб було відведено на кожну фотографію, і помножте його на кількість вибраних фото. Підберіть музику, виходячи з тривалості слайдшоу, підготуйте треки і розрахуйте, чи вистачить вам часу на перегляд всіх фото. Найкраще звести треки в один, використовуючи загасання, в програмі Adobe Audition.


3
Для того щоб створити слайдшоу з підготовленого матеріалу, використовуйте програму Microsoft Movie Maker. Запустіть програму і додайте на розкадрування фотографії, які ви вибрали, після чого додайте в тимчасову лінію зведені треки в якості аудіо доріжки. Після цього виберіть тривалість показу кожної фотографії і ефекти, за допомогою яких вони будуть змінюватися. Далі збережіть фільм.

Переглядів: 2675 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.2/4
Всього коментарів: 1
1 сергій  
0
XXX

Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Адміністратор

Файловый менеджер
Створити сайт

» Player

» Site
Как создать свой сайт


WebWe_HTML © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz