WebWe_HTML
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Форма входу

» Поделиться

» Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Яндекс.Метрика

» Сайт существует

Головна » 2013 » Квітень » 28 » Як зробити слайд-шоу на сайті.
16.01.47
Як зробити слайд-шоу на сайті.
Слайд-шоу - зручний і красивий спосіб продемонструвати будь-кому відразу весь свій мережевий альбом з фотографіями і зображеннями будь-якого жанру і будь-якої тематики . Крім того, ви самі можете переглядати свої фотографії в режимі слайд-шоу, щоб спростити процес перегляду та прискорити його. Створити слайд-шоу на сервері фотографій "Яндекс.Фотки", яким користується велика кількість інтернет-користувачів, зовсім не складно, якщо ви зареєстровані на сервісі.







Інструкція


1
Якщо ви ще не реєструвалися на Яндексі, зробіть це, а потім, авторизувавшись у своєму акаунті, відкрийте вкладку "Фотки" і створіть новий фотоальбом, вибравши відповідну кнопку в меню. Назвіть альбом, згідно його тематиці, і потім відкрийте альбом, натиснувши на його назву.


2
У меню налаштувань опцію" Завантажити фотки "і додайте потрібну кількість фотографій в альбом, вказавши шлях до них на власному комп'ютері. При завантаженні вкажіть розмір фотографій, який ви б хотіли бачити на сервері. Для того щоб фотографії не втрачали якості, встановіть опцію "Зберігати оригінали".


3
Дочекайтеся закінчення завантаження фотографій. Час завантаження може залежати від швидкості вашого інтернет-з'єднання, від кількості фотографій та їх розміру. Чим більше розмір фотографій, тим довше вам доведеться чекати закінчення завантаження фотографій.


4
Після того як всі фото будуть завантажені, перейдіть в створений альбом - в ньому мають з'явитися обрані вами для завантаження фотографії. Перегляньте фотографії, щоб переконатися, що завантаження пройшла успішно.


5
Для створення слайд-шоу не виходите з відкритого альбому з фотографіями, а потім виберіть у верхній частині вікна кнопку "Слайд-шоу". Відкриється нове вікно, в якому ви побачите напис "Код для вставки на сайт або в блог", а під написом - html-код, який ви зможете вбудувати в публікацію на якому сайті.


6
Скопіюйте код і вставте в публікацію на своєму сайті, блозі або в повідомлення форуму. Також ви можете доповнити слайд-шоу музичним супроводом, завантаживши додатково будь-який звуковий файл зі свого комп'ютера.
Переглядів: 1348 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Адміністратор

Файловый менеджер
Створити сайт

» Player

» Site
Как создать свой сайт


WebWe_HTML © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz